Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Dunlop Helårsdäck

Beställ nya Dunlop helårsdäck via vår hemsida

Det finns många däcktillverkare att välja mellan. En av de mest kända däckföretagen är Dunlop, ett företag som grundades år 1890 i England. Idag har företaget en intressant ägarstruktur som innefattar både amerikanska Goodyear, indiska Ruia Group och stora Sumitomo Rubber Industries. Trots den speciella ägarsituationen så har Dunlop alltid varit kända för att erbjuda däck av högsta kvalitet. Om du är på jakt efter helårsdäck är däcktillverkaren ett utmärkt val. Du kan enkelt hitta flera däckmodeller från Dunlop här hos oss. Vi har bland annat däckmodeller som Dunlop Grandtrek ST 20 och Dunlop SP Sport 01 A/S. Kolla in vårt stora utbud av däck från Dunlop och beställ ett par som passar just dina behov.

Vi erbjuder Dunlop helårsdäck till bra priser

Idag är det enklare än någonsin att köpa däck på nätet. Det finns även många fördelar med detta. Först och främst har du ett stort utbud av däck att välja mellan. Här på denna sida kan du enkelt nå alla våra däck från Dunlop. Allt du behöver göra är att ange vilken däckstorlek du behöver så ser du rätt däck direkt. Eftersom vi på dackonline.se endast finns på nätet kan vi erbjuda billiga priser på våra däck. Åretomdäck blir alltmer populära bland de svenska förarna. Att slippa behöva byta däck varje år är något som många uppskattar. Dagens helårsdäck håller mycket hög kvalitet. Dunlop och alla andra däcktillverkare som erbjuder helårsdäck är väl medvetna om de höga krav och utmaningar som däcken kommer att ställas inför. Det gäller speciellt i Sverige där klimatet skiftar en hel del under året.

Vi erbjuder mer än bara helårsdäck

Om du ska köpa nya helårsdäck, satsa på hög kvalitet. Dunlop har imponerat i flera år med sina däck. Däcken ger dig en lång livslängd samtidigt som du även får bra prestanda år ut och år in.  Ett tips är att även köpa snökedjor samtidigt som du köper dina däck. Snökedjor är alltid bra att ha redo i bilen under vintern. När dina vanliga däck inte riktigt får ett bra grepp om vägen på grund av snö eller is kan snökedjorna se till att du kan köra vidare utan problem. Köp på dackonline.se för att få ett bra pris och även snabb leverans på din beställning.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard