Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Double Star

Double Star

Prisvärda Double Star däck hos dackonline.se med hög kvalitet

Behöver du nya billiga däck till din bil så kan dackonline.se erbjuda dig en mängd olika alternativ. Bland våra stora märken har vi prisvärda tillverkare som kan leverera produkter av hög kvalitet. Double Star däck tillhandahåller anpassade varianter för såväl personbilar som större truckar. Alla har genomgått rigorösa kvalitetstester och kan hantera många typer av fordon och väderförhållanden. Har dina bildäck börjat slitas ut och du behöver införskaffa ett nytt par, eller två, är Double Star ett bra märke. Deras låga priser kombinerat med hög kvalitet och internationella spridning har gjort dem världsledande inom däcktillverkning. Gå in på vår hemsida och välj den storlek och typ du behöver och hitta det som passar dig bäst. Vi på dackonline.se kan hjälpa dig med att leta fram de produkter du behöver.

Köp högkvalitativa Double Star däck från Europas största däckhandel

Köp högkvalitativa och prisvärda däck från Double Star via dackonline.se. Vi har fri frakt vid köp av minst två däck samt fri frakt vid köp av motorcykeldäck. På vår webbsida kan du hitta mer än 25 000 däckprofiler från mer än 100 olika tillverkare; bland andra Michelin, Continental och Pirelli, med många fler. Vi har däck för alla typer av bilar, motorcyklar och truckar, med över 1600 monteringspartners i Sverige. Säkra din bilkörning med billiga däck av märken av hög kvalitet från oss.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard