Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Pneus Delinte

Delinte

Delinte-däck

Delinte är ett relativt ungt däckmärke som ägs av kinesiska Sentury Tires. Delinte profilerar sig framför allt som ett framskridande, nyskapande företag inom området högpresterande sportdäck. På tillverkarens hemsida beskrivs produkterna som framtagna och utvecklade av ett europeiskt team. Detta bådar väl för däck som sägs ligga i framkanten av den tekniska utvecklingen. Kundernas recensioner bekräftar den här bilden. På en hemsida för oberoende konsumenttester får Delintes Thunder D 7 till exempel höga betyg inom de flesta kategorier och rekommenderas av de flesta. Delinte-däck utgör därför en spännande beståndsdel av vårt stora sortiment på dackonline.se.

Handla högprestanda-komponenter på nätet

Oavsett om du är ute efter högpresterande sportdäck som Delinte-produkterna eller om du bara vill skaffa nya vinterdäck då de gamla inte duger ännu en säsong kommer du att hitta rätt varor i vårt utbud. På dackonline.se kan du köpa högklassiga komponenter från en rad olika tillverkare. Vi har inte bara intressanta nyheter, utan såklart även några av de mest välrenommerade märkena branschen har att erbjuda. Hos oss shoppar du allt smidigt och bekvämt på nätet, och dessutom till billiga priser. Använd bara de smarta sökfunktionerna eller kontakta helt enkelt vårt glada team för att hitta det du behöver.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard