Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Debica Sommardäck

Debica sommardäck ger hög prestanda

Har det blivit dags att beställa nya sommardäck? Varför inte testa Polens främsta däcktillverkare? Debica Tire Company, eller kort och gott Debica, är Polens ledande däcktillverkare när det kommer till personbilar och lättare fordon som motorcykel och moped. Trots att många i Polen själva använder Debica däck har företaget även en stor export. Tack vare detta uppfylls alla kvalitetskrav som ställs och du kan känna dig trygg med produkterna. Samtliga av Debica däck tillverkas i den egna fabriken i staden Debica. Debica är en minst sagt historisk stad med anor från 1200-talet. Idag är däckföretaget den största arbetsgivaren här då de gett jobb till cirka 3 000 anställda. Här kan du hitta riktigt bra Debica sommardäck från flera av företags populära däckserier. Du hittar bland annat Passio 2 och Presto HP. För att enkelt och snabbt hitta exakt de sommardäck som passar din bil kan du skriva in däckets dimensioner, hastighetsindex samt vilken priskategori du vill lägga dig i. Debica levererar riktigt bra kvalitet trots sina förmånliga priser. Sommardäcken har en låg och behaglig bullernivå och ger dig riktigt fint grepp på svenska sommarvägar. Som vi vet kan även den ljuva sommaren bjuda på ett eller annat oväder. Det är precis vid de tillfällena däcken måste hålla vad de lovar.

Beställ dina Debica sommardäck hos oss

Debica sommardäck ger dig riktigt bra körduglighet på såväl asfalt som i svårare terräng. Du kan enkelt hitta ett par däck som passar till ditt fordon. Känns det krångligt att byta däcken? Inga problem. Vi på dackonline.se har flera monteringsstationer runtom i landet där vi kan hjälpa till med däckbytet. På vår hemsida kan du se vart den närmsta stationen ligger. Kom ihåg att du kan passa på att köpa andra biltillbehör när du ändå beställer nya sommardäck. Kanske behöver du nya fälgar? Nu när vi går mot ljusare tider är det perfekt med en liten vårstädning av bilen. Fräscha upp den med tvätt och sprillans nya däck och fälgar. När du beställer Debica sommardäck eller andra typer av däck från oss kan du enkelt se vilka kundrecensioner däcken fått. Därtill finns information om bullernivå, hastighetsbegränsningar samt hur driveffektiva däcken är. Klicka in på det sommardäck som är intressant för mer information. Tack vare att vi på dackonline.se inte har några fysiska butiker kan vi dra in rejält på arbetskostnaderna. Detta innebär lägre priser för våra kunder. Beställ nya Debica sommardäck redan idag och kör säkrare.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard