Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Cooper Vinterdäck

Åk med bekväma och kvalitativa vinterdäck

Ett bra däck som Cooper har tillverkat är däcket Cooper Weather-Master WSC som är speciellt utformat för personbilar, CUV, SUV och lätta lastbilar. Däcken har en överlägsen vinter presentation och de har ett bra betyg för svårt väder, perfekt i de ställen i Sverige där det blir kallt om vintrarna. Däcken har en snabb acceleration och även en bra design för evakuering av vatten, som finns mellan däcket och vägytan. Däcken har en design som ökar din styrrespons och som kan minska bruset som uppstår, så att man får en bekväm och tyst åktur. Cooper har en kontinuerlig förbättring av sina däck sedan start, och de utför många noggranna testningar vid deras anläggningar, för att se så att däcken klarar många olika väderförhållanden Att ha ett par hållbara vinterdäck gör verkligen åkturen bekväm, man kan känna sig lugn när man har ett par bra däck med god säkerhet, så att man har bra kontroll över fordonet även om det är halt, kallt eller blött ute. På dackonline.se kan du välja mellan en rad olika däck. Hitta ett par snygga vinterdäck redan idag, så har du en sak mindre att tänka på när det gäller säkerheten när man kör på vägarna under vintermånaderna. Det är viktigt att man har bra däck på sitt fordon, oavsett om vintern är hård eller mild. Man vet aldrig när det kan bli halt på vägarna, så var hellre på den säkra sidan. Med Cooper Weather-Master SA2 + 155/70 R13 75T vinterdäck kan du känna dig säker på vägarna under vintern.

Ha en säker och bekväm åktur med hållbara däck

Det är viktigt att man har ett par bra och kvalitativa däck när man åker runt. Det är inte bara för bekvämlighetens skull, men också för säkerheten. Det är mycket man redan behöver tänka på när man kör under vintern, så att ha ett par bra vinterdäck kan låta dig fokusera på andra saker än säkerheten på just däcken. När det blir kallare ute måste man ha vinterdäck på sitt fordon, för att följa Vinterväglagen. Ha ett par bra däck till din bil, lastbil eller buss idag. Ett däck som Cooper skapat är Cooper Weather-Master S/T2. Däcken kan bli ett dubbdäck och ger dig en god stabilitet när du åker på vägarna i Sverige. Däcket är utformat för personbilar och SUVs och de ger dig en utmärkt dragkraft mot snö och is. Detta är bra vinterdäck att ha när vintern väl kommit till oss. Däcken skapar en optimal balans mellan snö, is och våta vägar så att de har ett bra grepp mellan däcken och vägytan. De klarar av många olika väderförhållanden. Köp hem dina Cooper Weather-Master WSC 195/65 R15 95T XL smidigt från dackonline.se.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard