Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Cooper Sommardäck

Cooper sommardäck - amerikansk kvalitet och prestanda till bra pris

Med över 100 års erfarenhet inom däcktillverkning har det Amerikanske företaget Cooper Tire & Rubber intagit en plats som en av de största och mest pålitliga tillverkarna av högkvalitativa däck för de bilister som efterfrågar de bästa och säkraste däcken till sina fordon. Cooper sommardäck har utmärkt sig i flera tester och modellen Cooper CS8 var däcket med minst bullerutsläpp och lägsta ljudnivån i förarmiljön i Aftonbladets sommardäcks test 2018. Köp däcken online hos dackonline.se

Cooper Tires är den åttonde största däckproducenten i världen och är fortfarande ett välskött privatägt företag som sätter kunder och kvalitet i fokus. Framgångarna i Europa har inte låtit vänta på sig, främst tack vare utvecklingen av nya däck som passar den svårflörtade Europeiska marknaden. Konkurrenskraftiga priser, suverän kvalitet och kundmedvetenheten är också faktorer som har gjort Coopers däck framgångsrika i Europa och Sverige. Vill du ha en tyst, säker och komfortabel resa ska du absolut välja Coopers sommardäck och speciellt testvinnaren Cooper CS8.

Bra val för din bil, köp Cooper sommardäck

Den amerikanske däcktillverkaren Cooper Tires & Rubber har med modellen Cooper CS8 blivit omnämnda i flera olika däcktester som ett av marknadens bästa däck med väldigt låga bullerutsläpp som ger en komfortabel och tyst förarmiljö och minskar störande buller för boende och gångtrafikanter i gatumiljön. Cooper sommardäck och modellen CS8 får bättre betyg än många av de konkurrerande däcken som Yokohama Advan sport, Nankang Sportnex, Triangle Sportex och Gislaved Ultra Speed. Bra däck brukar vara dyra men Coopers däck är undantaget som bekräftar regeln.

Coopers sommardäck är populära och har rönt stora framgångar tack vare hög kvalitet och snygg design samt ett intelligent däckmönster som pressar undan vatten vid körning på våta vägbanor och ger ett suveränt väggrepp på torr och het asfalt. Coopers däck har en kraftig slityta som garanterar problemfri körning under många mil. Kombinationen av hållbarhet, ekonomi , trygghet och komfort ger en fantastisk körupplevelse även under mycket svåra förhållanden. Coopers däck är ett bra val för den prismedvetne bilisten.

Gör en bra affär köp nya Cooper sommardäck till bilen

Letar du efter nya bra sommardäck till din bil? Köp däcken online hos dackonline.se här får du garantier, fri frakt vid köp av 2 däck eller fler och alltid 30 dagars returrätt för din trygghet. Däck online samarbetar med över 1.600 monteringspartners över hela Sverige om du vill ha hjälp med monteringen. Välj Cooper sommardäck, ett av marknadens bästa, som ger dig säkerhet, komfort, ekonomi och körglädje till mycket förmånliga priser.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard