Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Continental Sommardäck

Continental sommardäck är tyska däck som håller högsta kvalitet

Vill du ha premiumdäck från en av de största däcktillverkarna i världen utan att behöva betala premiumpriser? Då kommer du att älska Continental. Detta tyska företag grundades i Hannover 1871, då som en enkel gummitillverkare. Sakta men säkert började företaget expandera, först till att börja tillverka däck till fordon och sedan till att börja tillverka fler fordonsdelar. Idag är Continental den fjärde största däcktillverkaren i världen men de är även väldigt mycket mer än bara däcktillverkare. De tillverkar alla möjliga bilprodukter, från bromsar och chassin till säkerhetskomponenter och mycket mer. Under 2017 låg företagets omsättning på 44,5 miljarder euro. Trots att företaget med all rätt skulle kunna ta hutlösa priser för sina högkvalitativa däck så ligger de i en väldigt uppnåelig prisklass. Hos oss på dackonline.se kan du köpa Continental sommardäck till ett liknande pris som många lågprisdäck. Continental äger även mängder av mindre däcktillverkare, varav många av dessa är minst lika välkända som det tyska moderbolaget. Om du söker efter alternativ till Continental sommardäck kan däck från Barum, Matador, Uniroyal, General Tire och svenska Gislaved vara något för dig. Naturligtvis kan du även välja att helt enkelt köra med sommardäck från Continental. De finns trots allt inte många däck som kan slå denna kombination av fantastisk prestanda till ett lågt pris.

Vi erbjuder Continental sommardäck från bland annat Premium Contact-serien

Det finns många däck att välja mellan när du vill köpa Continental AG sommardäck hos oss. Vi har bland annat samlat flera däck från Premium Contact-serien. Dessa däck har under flera år utvecklats och förfinats för att ge dig prestanda i världsklass när det kommer till grepp på vått och halt vägunderlag. Däck från denna serie presterar så gott som alltid väl i olika tester och varje ny modell brukar vara en klar förbättring jämfört med den föregående. När du väl får prova ett par nya sommardäck från Continental kommer du snabbt att märka varför det tyska företaget är så älskat över hela världen.

Premium Contact-serien är inte de enda däcken du kan hitta hos oss. Vi har även ekodäck, vilket är däck som både är mer ekonomiska och ekologiska då de minskar din bränsleförbrukning utan att kompromissa med prestandan. Däck från Continental passar utmärkt i Sverige, både tack vare priset och även tack vare den goda kvalitén. Lägg märke till att du även kan köpa vinterdäck från Continental hos oss på dackonline.se, självklart till samma bra priser som hos sommardäcken.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard