Continental Personbils helårsdäck

Continental

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Däck News

PRESTANDA OCH SÄKERHET I FOKUS VID UTVECKLINGEN AV 78 NYA DÄCK FRÅN PIRELLIPRESTANDA OCH SÄKERHET I FOKUS VID UTVECKLINGEN AV 78 NYA DÄCK FRÅN PIRELLI
Det senaste tekniska samarbetet mellan Pirelli och BMW Group drivs för att nå högsta prestanda och säkerhet. ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18242 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Continental helårsdäck kan du köpa genom oss

Det finns många stora däcktillverkare i världen. Continental räknas som en av de allra största. Företaget grundades redan år 1871, då som en gummitillverkare. Sakta men säkert började de utveckla verksamheten till att även täcka däck och så småningom även andra bilrelaterade affärsområden. Om du vill ha däck av riktigt hög kvalitet är Continental ett utmärkt alternativ. Här på denna sida kan du hitta Continental helårsdäck. Vi har samlat ett stort utbud av däck från företag, exempelvis populära modeller som Continental AllSeasonContact och Continental VancoFourSeason. Det är däckmodeller som tillhör premiumsegmentet och som du ofta hittar på topp när det kommer till olika tester.

Satsa på hög kvalitet med Continental helårsdäck

Få däck måste klara av lika stora utmaningar som helårsdäcken. Det gäller speciellt i Sverige där vädret kan skifta rejält under ett år. Helårsdäck kan användas året om, vilket innebär att de både ska kunna klara av den varma och regniga sommaren samt den kyliga och snöiga vintern. För att däcken ska kunna ge dig bästa möjliga grepp krävs det flera saker. Först och främst måste däcken ha ett speciellt slitbanemönster för att du ska kunna köra både på regn, is och slask utan att tappa kontrollen. För att helårsdäcken ska få användas hela året måste de även vara dubblösa, något som ställer ytterligare krav på däcken. Continental helårsdäck använder även en speciell gummiblandning som gör att däcken får ett gott slitagemotstånd samtidigt som de även får en låg bränsleförbrukning. Det innebär att däcken kommer att kunna användas under flera år utan att de tappar alltför mycket i prestanda.

Köp dina helårsdäck från oss

Vi på dackonline.se är stolta över att kunna erbjuda däck från en av de största däcktillverkarna i världen. Du kan både hitta olika däckstorlekar hos oss och olika däckmodeller. Detta gör att du kan hitta däck som passar just din bil. De flesta däck från Continental håller mycket hög kvalitet, vilket innebär att de hamnar i premiumsegmentet. Dessa däck är lite dyrare men å andra sidan kan de oftast användas under flera år. Dessutom gör däcken att du får bättre kontroll över din bil, vilket innebär att du kan köra säkert hela året om. Chansa inte med din säkerhet utan se till att du alltid kommer hem hel och välbehållen. Med helårsdäck från Continental kan du köra säkert hela året. Vi på dackonline.se erbjuder även många andra däck och produkter till bilen. Kolla gärna igenom vårt utbud för att hitta allt du behöver till din bil.

Till Continental profiler:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.01.2021 06:34