ico 08 - 52 50 06 08

Coker Däck

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17485 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Däck News

PIRELLI BEKRÄFTAS SOM VÄRLDSLEDANDE ENLIGT DOW JONES HÅLLBARHETSINDEXPIRELLI BEKRÄFTAS SOM VÄRLDSLEDANDE ENLIGT DOW JONES HÅLLBARHETSINDEX
Nu har resultatet från den årliga undersökningen från RobecoSam och Dow Jones kommit.Pirelli bekräftas ... mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Coker Däck

Coker Däck är kvalitetsprodukter. De har inte bara hög prestanda, de kan dessutom hålla din bil sällskap i flera år på de trevliga, Svenska vägarna. Här i Sverige har vi dock en relativt lång och otrevlig vinter för dig som spenderar många långa timmar på asfalten. Med några av våra Coker vinterdäck så kommer du i alla fall att kunna känna dig säker, då de ger ett av de bästa greppen på marknaden när det kommer till det Svenska vägunderlaget under vinterhalvåret.

Varför köpa dina nya däck här på dackonline.se?

Det finns en hel rad av goda skäl till det! För det första har vi enbart kvalitetsprodukter här, till ett otroligt pris, vilket våra Coker däck är ett bra exempel på. För det andra så har vi ett större sortiment än vad de flesta andre webbutiker du kan hitta. Vi har till exempel Coker sommardäck av alla möjliga storlekar, så att du kan välja precis den sort som passar till din bil. För det tredje så har vi väldigt snabb frakt! Du kommer ha varan hemma vid din dörr redan inom 3 till 5 arbetsdagar och detta utan att du behöver betala en enda krona i fraktkostnad! Så skaffa dig dina Coker däck här!

Skillnaden mellan våra Coker vinterdäck och sommarmodellen?

Skillnaden är, förutom den uppenbara skillnaden i namn, främst deras konsistens. Vinterdäcken är betydligt mjukare och ger massor av friktion för ett bättre grepp. Våra Coker sommardäck är däremot mycket mer fasta och detta gör dem mer bränsleeffektiva än vinterdäcken.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 22.09.2019 06:33