Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Coker

Coker Däck

Coker Däck är kvalitetsprodukter. De har inte bara hög prestanda, de kan dessutom hålla din bil sällskap i flera år på de trevliga, Svenska vägarna. Här i Sverige har vi dock en relativt lång och otrevlig vinter för dig som spenderar många långa timmar på asfalten. Med några av våra Coker vinterdäck så kommer du i alla fall att kunna känna dig säker, då de ger ett av de bästa greppen på marknaden när det kommer till det Svenska vägunderlaget under vinterhalvåret.

Varför köpa dina nya däck här på dackonline.se?

Det finns en hel rad av goda skäl till det! För det första har vi enbart kvalitetsprodukter här, till ett otroligt pris, vilket våra Coker däck är ett bra exempel på. För det andra så har vi ett större sortiment än vad de flesta andre webbutiker du kan hitta. Vi har till exempel Coker sommardäck av alla möjliga storlekar, så att du kan välja precis den sort som passar till din bil. För det tredje så har vi väldigt snabb frakt! Du kommer ha varan hemma vid din dörr redan inom 3 till 5 arbetsdagar och detta utan att du behöver betala en enda krona i fraktkostnad! Så skaffa dig dina Coker däck här!

Skillnaden mellan våra Coker vinterdäck och sommarmodellen?

Skillnaden är, förutom den uppenbara skillnaden i namn, främst deras konsistens. Vinterdäcken är betydligt mjukare och ger massor av friktion för ett bättre grepp. Våra Coker sommardäck är däremot mycket mer fasta och detta gör dem mer bränsleeffektiva än vinterdäcken.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard