Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Pneus Ceat

Ceat

Hitta dina nya Ceat däck i vår webbshop

Söker du efter nya Ceat däck till din bil? Då har du kommit helt rätt. Vi på däckonline.se har ett stort utbud av däck och tillbehör i vår webbshop och erbjuder mycket bra pris jämfört med många andra återförsäljare. Här kan du enkelt och snabbt söka fram rätt tillbehör för ditt fordon via vår enkla filtreringsfunktion genom att helt enkelt fylla i vilken modell du har. Därefter presenteras en lista för dig utifrån dina preferenser. Ceat är en stor däcktillverkare med särskilt fokus på hållbarhet och pålitlighet, och man erbjuder ett brett sortiment av däck som passar för alla typer av fordon.

Beställ dina Ceat däck i en bekväm hemleverans

Vi tycker att det ska vara enkelt att skaffa nya tillbehör till bilen. När du beställer dina nya Ceat däck hos oss på däckonline.se erbjuder vi alltid fri frakt vid köp av mer än två däck, och dessutom har du som kund alltid 30 dagars öppet köp. Läs på i lugn och ro om de produkter vi erbjuder och lägg din beställning när det passar dig så ordnar vi med en snabb och säker leverans direkt hem till dig. Välkommen in i vår webbshop.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard