Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Barum Vinterdäck

Beställ hem dina Barum vinterdäck och känn dig säker på Sveriges vägar under vintern

Att hitta ett par bra vinterdäck är inte så svårt längre, speciellt inte om man besöker dackonline.se! Här erbjuds många olika däck, och speciellt många modeller av just Barum vinterdäck, ett exempel är Barum 135/80 R13 70T. Deras däck representerar verkligen en framgångsrik syntes av just robusthet och mångsidighet men också till ett bra pris. De levererar inte bara en hög och lång körsträcka med däcken utan också goda och balanserade köregenskaper. Vill du lita och känna dig säker med din bil, då är Barum det rätta valet för dig. Barum har idag många fabriker i Europa och de arbetar under det kraftfulla företaget Continental Group. De har en slogan för sitt företag och det är: Bra däck, bra deal. Denna slogan är väldigt bra, för de fokuserar inte bara på att skaffa ett par bra och kvalitativa däck för din bilåkning, de tänker också på priset som de säljs för. Här ska du således inte behöva betala för höga summor för att få ett par däck du kan känna dig säker med.

När du vill känna dig säker, välj Barum

dackonline.se hittar du en rad olika modeller från Barum och det är inte så konstigt. Är det ett par Barum Polaris 5 eller Barum Snovanis du letat efter, var säker på att du kan hitta det hos dem! Här hittar du till exempel Barum 185/55 R15 82T. Det härliga med Barum vinterdäck är att de är utformade för att klara av svåra vinterförhållande, något som verkligen är viktigt för oss här i Sverige. Vi kan tyvärr ha ett väldigt tufft vinterhalvår, så därför är det också viktigt att vi har bra vinterdäck för oss under denna årstid. Det är dock också viktigt att vi ser till att byta däck när årstiden väl ändrar sig, eftersom däcken är utformade för att passa de olika årstiderna. Under sommaren behöver du således ha ett par sommardäck eller ett par helårsdäck, för din egen säkerhet. När det väl är vinter så behöver du dock ha ett par vinterdäck på din bil, motorcykel, moped eller lastbil. Detta är inte bara för din egen säkerhet, det är också lag på detta i Sverige. Denna lag kallas vinterväglagen och den säger att vi måste ha vinterdäck under vintern. Denna period är mellan den 1:a december till och med den 31:a mars. Det kan tyckas vara en lång period, speciellt för de som bor i nedersta Sverige. Men det är helt och hållet en säkerhet som Sverige vill hålla för oss människor.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard