Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Barum Sommardäck

Barum sommardäck är högkvalitativa däck från forna Tjeckoslovakien

Barum är ett annorlunda däckföretag. Allt började med skotillverkaren Bata Shoes, ett företag som tillverkades 1894 i landet som då kallades Mähren men som idag är känt som Tjeckien. Skotillverkaren ansåg att kostnaden för att transportera skor till olika länder var för hög, speciellt eftersom de behövde importera dyra däck till den egna fordonsflottan. 1934 började Bata Shoes att tillverka däck för att kunna täcka det egna däckbehovet. Efter andra världskriget tog regeringen kontroll över Bata Shoes däcktillverkning och slog ihop flera däcktillverkare för att skapa Barum. Sedan 1992 tillhör Barum det enorma tyska däckföretaget Continental AG. Idag har företaget sitt kontor i Tjeckien och de tillverkar prisvärda däck i låg- och mellanprisklassen. Om du har en mindre bil eller behöver sommardäck till en stadsbil kan du med fördel välja Barum sommardäck. Vi på dackonline.se har flera bra modeller för dig att välja mellan. Du kan till exempel satsa på Barum Brillantis 2, ett sommardäck som utvecklats för just mindre bilar. Däcken är kända för att ha en lång livslängd, bra skydd mot vattenplaning och ett lågt däckbuller. Brillantis 2 är inte det enda sommardäcket från Barum som vi erbjuder. Kolla in vårt stora utbud och beställ ett par däck som passar just din bil och din plånbok.

Vi erbjuder både Barum vinterdäck och sommardäck i vårt utbud

Bra sommardäck är viktigt och det är alltid kul att kunna göra ett riktigt fynd. Barum tillhör det enorma tyska företaget Continental AG och har sedan länge bevisat att de klarar av att tillverka högkvalitativa däck till låga priser. Med Barum sommardäck får du däck som kan hantera alla utmaningar som den svenska sommaren kan komma med.

Naturligtvis kan du även hitta prisvärda vinterdäck från Barum. Varje år måste du byta från sommardäck till vinterdäck. Är du på jakt efter vinterdäck som inte kostar alltför mycket kommer vinterdäcken från Barum att passa dig perfekt. Det kan vara smart att både köpa in Barum sommardäck och vinterdäck samtidigt, speciellt om du vet att du kommer att behöva byta till nya vinterdäck när det väl är dags att byta. Notera att vi på dackonline.se inte bara erbjuder ett enormt utbud av däck från alla möjliga tillverkare. Vi samarbetar även med tusentals monteringsstationer runt om i landet. På så sätt kan vi hjälpa dig utföra däckbytet på ett smidigt sätt. Vi kan även hjälpa dig byta fälgar om det skulle behövas. Köp dina däck, fälgar eller andra tillbehör hos dackonline.se så får du ett bra pris på din beställning.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard