ico 08 - 52 50 06 08

BKT Däck

BKT

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17376 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
BKT Däck

BKT Däck kommer se till att du har den bästa möjliga säkerheten medan du befinner dig av och an på de förrädiska Svenska vintervägarna. Du kommer att kunna känna dig betydligt säkrare med några av våra BKT vinterdäck. Det finns oftast både vanliga och dubbade att välja bland när du gör ditt val hos dackonline.se. Du kan till och med välja Nordiska vinterdäck för att få de som är garanterade att klara av våra Svenska vintrar, där de ofta är lite mer allvarliga än i de flesta andra länder. Det är viktigt att du noggrant tänker igenom dina val.

Vad är skillnaden på de olika sorterna?

Du kanske redan vet att den största skillnaden mellan BKT sommardäck och vinterdäck är? För dig som inte är en bilfantast så är den huvudsakliga skillnaden antagligen deras konsistens. Sommardäck är mer fasta och styva. Detta leder till att de lättare glider över underlaget och detta i sin tur kommer att märkbart minska din bränsleförbrukning. Å andra sidan kommer våra BKT vinterdäck vara betydligt mjukare och mer flexibla. Detta leder till att de fäster bättre på opålitliga vintervägar.

BKT däck är kända för sin kvalitet och sitt pris

Detta är kvalitetsprodukter som kommer att stå dig vid i åtskilliga år. Vare sig du väljer våra BKT sommardäck, helårsdäck eller annan typ kommer du kunna vara helt säker på att du har stadiga hjul när du befinner dig ute och sladdar med gamla Bettan. Upptäck din favorittyp av BKT däck redan idag. Köp nu, så kan du spara mycket pengar!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.06.2019 06:30