Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

BF Goodrich Vinterdäck

BF Goodrich vinterdäck - säkra däck under hela vintern

BF Goodrich är en amerikansk däcktillverkare som har varit med ända sedan början av 1900-talet, då de första bilarna började komma ut på vägarna i de Förenta staterna. Med över ett sekel på däckmarknaden har BF Goodrich vinterdäck som klarar av det mesta från hårda vintrar till Alaska till det varierade vinterföret i Sverige levererat säkerhet och kontroll världen över. Det finns ett brett sortiment av olika vinterdäck som genom hårda tester och kontroller uppfyller de svenska säkerhetskraven för att klassas som vinterdäck.

BF Goodrich vinterdäck finns med eller utan dubbar, så man kan själv välja vad som passar bäst utifrån det väglag som man kör i, samt vad man tycker är bekvämast att köra med. BF Goodrich däck har en planerad mönstring vilket resulterar i att greppet på vägen blir väldigt stabilt och inte slirar även om det är snö eller istäckt. När man kör på vintern är det extra viktigt att däcken ger en god respons så att man inte glider runt när man exempelvis bromsar in eller accelererar, men genom att använda ett mjukare gummi så har du alltid kontroll över din bil med BF Goodrich vinterdäck. Tack vare dessa däcks pålitlighet och förmånliga pris väljer många privatpersoner att köra med vinterdäck från BF Goodrich.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard