Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

BF Goodrich Sommardäck

BF Goodrich sommardäck är för dig som vill köra säkert och bekvämt

I USA har traditionen kring bilar varit väldigt stor ända sedan den första bilen rullade ut på gatorna. Likaså har säkerhet och kontroll varit av stor vikt då trafiken i de gigantiska städerna nästan alltid varit tung, vilket har gjort att man har utvecklat säkra däck som skapar trygghet och komfort. BG Goodrich sommardäck är däck som har blivit väldigt populära då dess delvis mjuka kvalitativa gummi bidragit till goda köregenskaper samt dess förmånliga pris.

Det finns ett flertal bra alternativ på sommardäck från BF Goodrich beroende på vilken slags bil man har samt utifrån storleken på den. Oavsett om man har en liten eller stor bil så ger BF Goodrich sommardäck en mycket bra körkänsla då gummit i däcken har ett mönster vilket både tål heta sommarvägar likväl som regniga landsvägar. Greppet man får tack vare sommardäcken är väldigt stabila vilket gör att man inte behöver oroa sig för att glida av vägen eller få vattenplaning så länge man kör inom rimliga gränser. BG Goodrich har pressat sina priser den senaste perioden utan att behöva kompromissa på kvaliteten på sommardäcken vilket är något som är viktigt att ha i åtanke. För ett par däck är något som kan avgöra utgången av en möjlig olycka i trafiken. Men med BG Goodrich har du oddsen på din sida då funktion och säkerhet värderas högt av däcktillverkaren.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard