Avon Personbils vinterdäck

Avon

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Däck News

Hankooks originalutrustar Audi RS Q8 med UHP-däck för sommar och vinterHankooks originalutrustar Audi RS Q8 med UHP-däck för sommar och vinter
Hankook kommer utrusta Audi RS Q8 från fabrik med sina kvalitetsdäck. Som med Audi-modellerna Q8 och ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18247 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Avon vinterdäck – för dig som vill ha däck anpassade till det svenska vinterklimatet

För din säkerhet och komfort är ett köp av Avons prisvärda och högkvalitativa vinterdäck en investering. I vårt nordiska klimat med ständiga oberäkneliga vägunderlag under stor del av året är det viktigt att vara försäkrad att din bil är utrustad med trygga däck som kan hantera alla väderförhållanden. Däck från Avon gör dina bilresor behagliga och säkra i vinter. Gummit i vinterdäcket är anpassat för hala, kalla och snöiga vägunderlag, därför är gummit i däcket mjukare och klarar av en lägre temperaturer. Köregenskaperna blir bättre och du blir garanterad en optimal körkomfort. Avons moderna vinterdäcksprodukter är lika tysta och behagliga att köra med som vilka sommardäck som helst.

Avons senaste design ger även ditt vinterdäck ett minst lika attraktivt utseende som ditt sommardäck. Sortimentets utbud av Avons vinterdäcksmodeller med olika funktioner gör att du kan välja det däck som passar ditt fordon, dina personliga och lagstiftningens krav. Avon tillverkar vinterdäck av hög kvalité. Däckens högsta prioritering är att du känner dig självsäker att ge dig ut på vägarna i även de tuffaste väderförhållanden med optimal komfort och trygghet.

Till Avon profiler:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 24.01.2021 06:31