Avon Personbils vinterdäck

Avon

Däck News

GOODYEAR AVANCERAR DÄCKUTVECKLINGEN MED EN ANDRA DYNAMISK SIMULATORGOODYEAR AVANCERAR DÄCKUTVECKLINGEN MED EN ANDRA DYNAMISK SIMULATOR
GOODYEAR AVANCERAR DÄCKUTVECKLINGEN MED EN ANDRA DYNAMISK SIMULATOR Goodyear Tire & Rubber Company ...

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18464 Kundernas värdering

Smidigt, informativt, bra med länk till däcktest Tomas S., Örebro mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.


Avon vinterdäck – för dig som vill ha däck anpassade till det svenska vinterklimatet

För din säkerhet och komfort är ett köp av Avons prisvärda och högkvalitativa vinterdäck en investering. I vårt nordiska klimat med ständiga oberäkneliga vägunderlag under stor del av året är det viktigt att vara försäkrad att din bil är utrustad med trygga däck som kan hantera alla väderförhållanden. Däck från Avon gör dina bilresor behagliga och säkra i vinter. Gummit i vinterdäcket är anpassat för hala, kalla och snöiga vägunderlag, därför är gummit i däcket mjukare och klarar av en lägre temperaturer. Köregenskaperna blir bättre och du blir garanterad en optimal körkomfort. Avons moderna vinterdäcksprodukter är lika tysta och behagliga att köra med som vilka sommardäck som helst.

Avons senaste design ger även ditt vinterdäck ett minst lika attraktivt utseende som ditt sommardäck. Sortimentets utbud av Avons vinterdäcksmodeller med olika funktioner gör att du kan välja det däck som passar ditt fordon, dina personliga och lagstiftningens krav. Avon tillverkar vinterdäck av hög kvalité. Däckens högsta prioritering är att du känner dig självsäker att ge dig ut på vägarna i även de tuffaste väderförhållanden med optimal komfort och trygghet.

Till Avon profiler:

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 15.04.2021 06:32