Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Pneus Avon

Avon

Avon däck passar dig som är ute efter stabila och trygga bilresor

Ska du köpa nya däck till din bil, och vill att däcken ska vara av hög kvalité, slitstarka och framförallt vara körsäkra under alla väderförhållanden? Testa då Avons prisvärda, trygga och stabila däck. Avon är känt som ett enastående varumärke av kvalitétsdäck som ger utmärkt prestanda till ett rimligt pris. Avon är ett brittiskt företag som grundades år 1885 med stolt historia. Från början tillverkades i huvudsak industridäck, men idag tillverkar företaget däck till en bredare publik och har däckprodukter för både personbilar, MC-fordon, skåpbilar och släpvagnar. Däck från Avon ses inte bara på ute på vägarna och i trafiken, utan också på tävlingsbanor runt om i världen. Därför används Avons däckprodukter ofta till bil- och roadracing.

Avon är den enda däckleverantören till Formel 3000, vilket ytterligare bevisar den goda kvalitén i produkterna. Med många års erfarenhet av däck, kombinerat med den senaste tillverkningstekniken och designen kommer du som bilförare eller passagerare känna dig trygg ute på vägarna och i trafiken - i alla sorters väder med snygga stabila däck. Köp Avons däck och du blir garanterad tystgående, stabila bilresor i alla väderförhållanden och med otroligt bra väggrepp för alla vägunderlag. Din säkerhet och trygghet sätts som Avons största och främsta prioritering.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard