Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Atturo

Atturo

Atturo Däck

Atturo däck är högpresterande, prisvärda bildäck som är speciellt designade för SUV:s, 4X4, sporttruckar, lätta lastbilar och Cross Over-segmentet av marknaden. Det är ett relativt nytt företag, med huvudkontor i Illinois, USA. De stoltserar själva med att Atturo däck kan konkurrera i lågprisklassen när det gäller pris, men i toppskiktet när det gäller prestanda och ingenjörskonst. Ta exempelvis AZ800 och AZ850, det är riktigt högkvalitativa sommardäck för din SUV, Cross Over eller sportlastbil, som verkligen kan utnyttja den ökade kraften och hanteringsförmågan som däcken för med sig. Säkerhetsnivån är naturligtvis också väldigt hög. Eftersom däcken är tillverkade för att klara väldigt hårda, snabba förhållanden så är vanligt körande en ren bagatell. De finns i storlekar mellan 225/60R17 och 305/35R24, så det är inget för svärmors golf. AZ800 har ett nytt slitbanemönster kallat Sloped Radius Gradient, eller SRG, som ger enastående prestanda och hantering på våta väglag, samt förebygger ojämnt slitage. De är tillverkade av renad olja som uppnår EU:s standard, med extra hård kimrök i gummiblandningen, vilket minskar böjningen i däcket när du tar skarpa kurvor.

Köp dina nya, högkvalitativa sommardäck hos dackonline.se!

När du handlar av oss så är du en av över 6,000,000 kunder världen över och du är i ett nöjt sällskap. Det bästa av allt kan vara det faktum att du får däcken skickade hem till din dörr om du så önskar, utan fraktkostnad. Har du inte möjlighet att installera dina nya Atturo däck själv så kan du välja att få dem levererade till en av våra 1350 monteringsstationer!

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard