ico 08 - 52 50 06 08

Apollo Däck

Apollo

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Stabila däck med hög säkerhet – Apollo däck

Om det snart börjar bli dags att byta vinterdäck på bilen så är Apollo ett märke att räkna med! Apollos däck ger dig en kvalitet som garanterar dig absolut högsta säkerhet och stabilitet. Däcken är specialanpassade för att kunna vara så tysta som möjligt samtidigt som de inte tummar på säkerheten. Tack vare den höga kvalitén och goda komforten så vet du alltid att du har en jämn, behaglig och trygg bilfärd framför dig.

Apollo däck grundades 1972 och har sedan dess haft sitt huvudkontor i Gurgaon i Indien. Sedan dess har företaget växt enormt mycket och har idag blivit ett mycket välkänt och tryggt märke världen över. Även om huvudkontoret ligger i Indien så har företaget lagt sin tillverkning i Asien, Europa och även Afrika. Totalt har Apollo 8 stycken toppmoderna fabriker som tillsammans exporterar dessa högkvalitativa däck till över 100 olika länder. Apollo gör inte bara sina eftertraktade däck till personbilar utan de har en mycket bredare produktportfölj än så. Utöver personbilsdäcken så tillverkar Apollo också däck av samma goda kvalitet till lätta lastbilar, truckar, bussar, vägarbetsmaskiner och faktiskt även till cyklar. Så oavsett vilket fordon du behöver nya däck till så har Apollo ett alternativ som passar just dig!

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 06:38