Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Apollo Vinterdäck

Känn dig säker på hala och våta vägar med bra däck

Ska du åka på vägarna i Sverige, så är det viktigt att ha bra vinterdäck på sitt fordon, så att man verkligen kan köra bra på vägarna. Vill du ha ett par bra däck, ta då en titt på Apollo vinterdäck. Apollo är världens 14:e största däcktillverkare idag. De grundades redan år 1972 och har en del erfarenhet på nacken. Företaget erbjuder bra och kvalitativa däck som ger dig ett bra grepp på vägarna under Sverige när det är kallt. Vinterdäcken är utformade för att ge en god stabilitet när du åker, även om det är snöigt eller isigt. Ett par däck som företaget har tillverkat är däcken Apollo Alnac 4G Winter. Däcken ska också fungera bra när det är torrt på vägarna, vilket är bra eftersom man inte är säker på hur vädret faktiskt kommer vara i Sverige. Spara undan dina Apollo Amazer 3G Maxx 175/70 R14 och ta istället fram vinterdäcken.

Ha bra grepp på vägarna med ditt fordon

När det börjar bli kallare ute i Sverige, då är det viktigt att man lägger undan sina sommardäck eller helårsdäck och byter till vinterdäck på sitt fordon. På sommaren kan du ta fram dina Apollo Amazer 4G Eco. Detta gäller alla motorfordon, så ha ett par bra lastbilsdäck eller bussdäck som fungerar bra under vintern. Att ha ett par däck som har bra gummi och bra mönster är viktigt, speciellt om man inte vet om det kommer vara blött, isigt eller snöigt på vägarna. Beställ hem dina vinterdäck smidigt från dackonline.se. Att ha ett par bra däck med bra mönster till din bil, gör inte bilresan bara bekvämlig utan det känns och är mycket säkrare att åka runt på vägarna. Idag finns det en rad olika däck som man kan ha till sin bil, oavsett om man äger en Volvo, Toyota, Saab eller vilken bil som helst. Att ha ett par snygga och bra däck är viktigt, det gör så att det känns bekvämare att åka på vägarna och det ökar även säkerheten för dig och de personer som du passerar när du åker. På sommaren kan du ta fram dina Apollo Amazer 4G Eco 145/70 R13 sommardäck, som du kan köpa från dackonline.se, men när det är kallt är det dags att ta fram vinterdäcken. I Sverige har vi vinterväglagen, vilket säger att man måste ha bra vinterdäck när det är vinter i Sverige. Detta gäller hela Sverige, så även om du bor i nedre delen av landet där vintrarna inte är lika hårda, så är det ändå viktigt. Detta eftersom det kan vara is och halt på vägarna även om det inte är mycket snö. Ha ett par kvalitativa Apollo vinterdäck till ditt fordon, så känner du dig också stabil och säker när du åker på Sverige, oavsett vad för slags väder det är.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard