Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Apollo Helårsdäck

Apollo helårsdäck - bra grepp som ger hög säkerhet

Apollo helårsdäck - bra grepp som ger hög säkerhet

Apollo är ett däckföretag som bara för något år sedan köptes upp och blev indiskt. Sedan dess har det gått bättre än någonsin för företaget. De fortsätter att imponera med sina däck och du kan ofta hitta Apollo helårsdäck högt på olika tester tack vare däckens höga prestanda och genomtänkta tekniska design. Apollo helårsdäck har kommit att konkurrera med många etablerade däcktillverkare, vilket gjort att ribban för kvalitet och funktion höjts än mer hos Apollo. Med holländsk ingenjörskunskap så riktar sig Apollo till fordon i den lite högre prisklassen. Ett kvalitetsdäck som levererar i varierat klimat hela året om.

Med Apollo helårsdäck kör du säkert

Apollo helårsdäck är utvecklat för att kunna tåla de mycket skiftande årstiderna i Sverige, det vill säga allt från soligt och varmt väglag på sommaren, regnigt och frostigt under hösten, snöigt och isigt under vintern till slaskiga blöta körbanor på våren. De svenska årstiderna är en stor utmaning för alla helårsdäck. Tack vare den väl utvecklade mönstringen på Apollo helårsdäck klarar däcket dessa växlande väderlekar utan att behöva kompromissa med vare sig säkerhet eller kontroll. Ljudnivån på helårsdäcket är låg tack vare spårningen och det högkvalitativa däckmaterialet. Däcken har även ett lågt rullmotstånd vilket bidrar till en ökad stabilitet och lägre bränsleförbrukning. Vi har samlat ett stort utbud av Apollo helårsdäck som passar de flesta personbilar. Se till att du köper helårsdäck som passar just din bil när du handlar hos oss.

Vi har alla däck du behöver

Det finns många fördelar med att välja helårsdäck från Apollo. Först och främst har du flera däck att välja mellan. Ange bara vilken storlek du behöver så sköter vi resten. Det som de flesta uppskattar mest är att man slipper byta däck varje år, något som tar både tid och kostar pengar. Eftersom du kommer att använda däcken året om är det smart att satsa på högkvalitativa däck. Tänk på att du även kan sortera däcken på sidan utefter olika variabler, exempelvis däckbeteckning eller pris. På så sätt blir det lite lättare för dig att välja rätt däck direkt. Vill du köra tryggt och säkert året om till bra priser så är Apollo helårsdäck ett mycket bra val. Du kan även köpa många andra produkter till bilen hos oss på dackonline.se.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard