Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus American Classic

American Classic

Köp American Classic Däck för garanterad kvalitet och prestanda

Det är viktigt att däcken du har inte är slitna och att de kan greppa vägen ordentligt. Skulle däcken vara gamla kan det leda till att bromssträckan blir längre och körningen svårare. Genom att beställa American Classic Däck från oss på dackonline.se, vet du att du får hållbara och greppfasta däck. Däcken finns i många varianter till en stor mängd olika bilar, för att du skall hitta däcken som passar just din bil. Med sitt speciella gummi och ett däckmönster som gör körningen säkrare och enklare, är detta ett bra däckval. Förutom American Classic hittar du även däcktillverkade som Dunlop här på dackonline.se, och alla däcken håller ett lågt pris. Gör bilkörningen till en fröjd genom att beställa däcken från oss idag.

Köp dina American Classic Däck från Europas största däckbutik

Vi på dackonline.se är stolta över att vara Europas största däckbutik på nätet. Vi har blivit detta bland annat genom vårt generösa sortiment. Hos oss hittar du över 25000 olika däckprofiler som Classic, bland över 100 olika däckmärken. Oavsett vilken bredd du behöver på däcken eller vilken bil du kör, kommer du hitta däck som passar. Beställer du två eller flera däck får du även fri frakt på din order. Med ett kompetent hjälpcenter och 30 dagars bytesrätt är det tryggt att handla från oss.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard