ico 08 - 52 50 06 08

kompletta hjul: aluminiumfälgar med sommardäck

Här hittar du aluminiumfälgar med sommardäck till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar som komplett hjul med däck enligt dina önskemål, färdig monterade och balanserade med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.
Enkelt: Din sökning efter kompletta hjul
1. Välj fordon, 2. Välj rätt fälgar, 3. Lägg till fälgar - Klart!

Välj fordonsmodell

tillverkare:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:


Aluminiumfälgar med däck – en god investering

När vintern är på väg och och snö och is börjar täcka vägarna är det inte bara viktigt att komma ihåg att byta till vinterdäck.Man måste även se över om ett par nya fälgar med vinterdäcken ska införskaffas. Att köpa aluminiumfälgar med vinterdäck kan vara ett bra beslut. Eftersom dina fälgar också slits mer under vintern på grund av allt grus och sten som kastas upp från vägen på din bil, kan det bli en bra och sparsam investering att byta dina fälgar tillsammans med däcken när säsongen närmar sig. Fälgar för vinterdäck är beredda att tåla mer slitage än fälgarna med sommardäcken.

Aluminiumfälgar är generellt lite dyrare är stålfälgar men ser också allmänt bättre ut. De är inte mer benägna att skadas av grus och stenar än stål och är lämpliga för vinterbruk med en hållbar och vanlig lack.

Köp Aluminiumfälgar med däck

Att köra bil under vintern kan redan vara stressfullt och jobbigt för vem som helst, men med ett par extra utbytbara fälgar inför vinterhalvåret behöver inte oroa dig för enorma slitage längre. Detta i sig ökar även säkerhet för dig och dina medresenärer och även färre kostnader för färre byten av fälgar i framtiden.

Fördelarna med att köpa aluminiumfälgar med däck är:

  • Aluminiumfälgar är lättare, kan kännas mer flexibelt att köra med och kan generellt ge dig bättre köregenskaper
  • En extra uppsättning aluminiumfälgar med dina vinterdäck är en bra investering och minskar slitage av dina fälgar med sommardäck
  • Ser snyggare ut och finns i olika designer och former

Hos Däckonline kan du beställa aluminiumfälgar med däck online direkt från din dator.Köp från däckonline.se och vi garanterar ett stor urval med snabb leverans och exceptionell service.

Kompletta hjul för bilmärken

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 17.02.2019 06:20