ico 08 - 52 50 06 08

Alliance Däck

Alliance

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Alliance däck

Alliance Tyre Group är den välkända däcktillverkaren som tillverkar däcken Galaxy och Primex. Företaget tillverkar däck först och främst till jordbruk, skogsbruk och industriarbete. Även off-road däck finns tillgängliga från denna däcktillverkare. Företaget Alliance grundades år 1950 i Israel och tillverkade först däck till personbilar. I början av 60-talet började Alliance tillverka främre och bakre diagonal traktordäck. Senare började företaget huvudfokusera sig mer på den specifika marknaden och började tillverka jordbruksdäck.

Alliance däcktillverkarna har kämpat och jobbat hårt för att förtjäna sin nuvarande status som en högkvalitativ däcktillverkare till jordbruk-, industri- och offroad däck.Varumärket har över 60 års erfarenhet och tillverkar högt ansedda däck till jordbruksfordon. De är även marknadsledare inom radgröda samt äger marknaden av flotationsdäck. Företaget har skapat sig ett mycket gott rykte inom däckbranschen vilket de är stolta över.

Gör en skillnad - beställ Alliance däck från dackonline.se

Besök vår webbutik dackonline.se – här finns ett stort urval av lantbruks-, skogsbruks-, industri-, bygg-, och off-road däck att välja bland. Med hjälp av vår kundvänliga sökfunktion eller uppgifterna från din bils registreringsnummer hittar du de mest lämpliga däcken till just ditt fordon.Varumärket Alliance erbjuder även ett stort urval av olika storlekar att välja bland.

Vi har även attraktiva däckerbjudanden som passar för traktorer. Bland dessa erbjudanden finns den intelligenta Alliance Farm Pro 85 modellen till din traktor. Till din traktordragna skördemaskin är Alliansen 349 modellen eller liknande produkter bra valmöjligheter. Du kan alltid lita på modellerna Alliance 224 och Alliance 570 om du behöver högkvalitativa premiumdäck till din grävmaskin. Dessa modeller passar även bra till de personer som behöver ett multifunktionellt däck för krävande bygg- eller industriarbete.

Varumärket Alliance har specialtillverkning av flotationsdäck. Dessa däck har en mer överlägsen lastbärande förmåga och skapar inte skador på markytan eller vegetationen. Alliance däcket är inte de billigaste som finns på marknaden – men de är otroligt värdefulla. Däcket har en utmärkt slitstyrka och erbjuder en optimal dragningskraft. Alliance däcket lovar även en bekväm körupplevelse. Du kommer att spara pengar på lång sikt genom att köpa högkvalitativa Alliance däck. Beställ effektiva Alliance däck i vår webbutik dackonline.se.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 06:37