Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Aeolus Vinterdäck

Kinesiska Aeolus vinterdäck kan du hitta hos oss

Vinterdäck är viktigt. Faktum är att bra vinterdäck kan vara skillnaden mellan en helt vanlig dag och en skadedrabbad dag. När vintern smyger sig på sjunker inte bara temperaturen, vägen blir dessutom hal. Det innebär att alla trafikanter löper en större risk att halka än vanligt. Ett bra sätt att säkerställa att du har ett bra grepp om vägen är genom att satsa på högkvalitativa vinterdäck. Aeolus vinterdäck passar utmärkt för de svenska vintrarna. Detta kinesiska företag tillhör några av landets största och de har under många år tillverkat riktigt bra däck, både för sommar- och för vinterbruk. Med deras vinterdäck får du bättre förutsättningar att komma hem säker och välbehållen. Gör som tusentals andra före dig och beställ dina däck via oss.

Med Aeolus vinterdäck får du ett bra grepp om vägen

Det finns framför allt två viktiga faktorer när det kommer till däckens grepp om vägen. Det första är slitbanemönstret. Ett väldesignat slitbanemönster kan göra enorm skillnad eftersom det påverkar hur däcket biter tag i snö och is. Den andra faktorn är gummit, det vill säga det material som däcket är gjort av. Vinterdäck behöver ha en bra balans av mjukt och hårt eftersom temperaturen gör däcken lite stelare. Aeolus är duktiga på bägge delar. De ägs nämligen av ChemChina, ett enormt kinesiskt kemikalieföretag som bland annat är experter på just gummi för däck. Du kan naturligtvis även hitta andra produkter från både Aeolus och många fler här hos oss på dackonline.se, kolla igenom vårt utbud och beställ de däck du tycker verkar bäst redan idag.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard