Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Aeolus

Aeolus

Aeolus Däck

Aeolus Däck är kända för sina höga kvalitet, som I sin tur leder till den höga säkerheten och det låga rullmotståndet. Om det är saker du prioriterar så kan vi rekommendera att du köper en uppsättning av dessa. Tycker du även om låga priser på bildäck så är Aeolus intressant, eftersom de verkligen ger dig ett riktigt kap. Överraskande billigt och förvånansvärt hög kvalitet kan utlovas om du väljer Aeolus däck från dackonline.se. Det finns helårsdäck, men för den ultimata säkerheten, den mest bekväma körupplevelsen, det bästa greppet om väglaget och den lägsta bränsleförbrukningen behöver du använda olika sorters bildäck. Under de varmare månaderna behöver du däck som främst är anpassade efter torra väglag, så ta en titt på Aeolus sommardäck.

En hel del av egenskaperna skiljer sig åt i jämförelse med de som tillverkats för vinterhalvåret. Bland annat är gummiblandningen något styvare i Aeolus sommardäck och därmed är både rullmotståndet och bränsleförbrukningen lägre, plus att bromssträckan är kortare. Aeolus vinterdäck är dock anpassade efter kallare temperaturer. Det innebär ofta halare vägar och oförutsägbar väderlek, så ett par rejäla vinterdäck är verkligen att rekommendera. De låter dig ta dina kurvor som vanligt, även om underlaget är tveksamt. Handla Aeolus däck hos dackonline.se, så kan du vara säker på att det är ett riskfritt köp. Du får 2 års garanti och 30 dagars returrätt på alla varor, med fri frakt. Har du inte möjlighet att byta däcken själv kan du välja att få dem levererade till en av våra 1000+ monteringsstationer, där jobbet utförs av proffs.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard