ico 08 - 52 50 06 08

Däck för Volvo XC90

Volvo

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: Volvo [ändra]
Modellserie: XC90 [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Volvo XC90-däck

Volvo XC90 är tillverkarens SUV av modell större. Bilen presenterades för den svenska marknaden år 2002 och har hittills producerats i två generationer. Den har nått stora framgångar bland nordamerikanska bilister och är märkets bästsäljare i USA. Den senast lanserade versionen började produceras år 2014 och beskrivs som Volvos ultimata lyxbil. Att den finns både med fram- och fyrhjulsdrift med Haldexkoppling hör till de mer blygsamma kännetecknen.

Men i sann Volvo-anda löper säkerhetsmedvetenheten som en röd tråd genom de andra spännande egenskaperna. Här finns exempelvis den nya City Safety-funktionen, som ska underlätta för föraren och göra körningen säkrare för medtrafikanter. Högkvalitativa däck är såklart en av grundpelarna hos ett säkert fordon. I vår webbshop på dackonline.se går det snabbt och lätt att hitta rätt däck till din Volvo XC90.

Säkerhet för SUV:en – handla kvalitetsdäck på nätet

Passande Volvo-däck till din XC90 hittar du i vårt breda sortiment. Med större fordon är det särskilt viktigt att de olika komponenterna håller hög standard och fungerar väl, så att körningen blir så säker som möjligt. Funderar du till exempel på att köpa ett set nya vinterdäck? På dackonline.se handlar du enkelt kvalitetsdäck till din bil, så att du lugnt kan ge dig ut i trafiken. Bland våra produkter finns allt du behöver för att utrusta din SUV eller till och med en lätt lastbil.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 18.02.2020 03:20