Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck VOLVO XC70

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

En folkkär vapendragare: Volvo XC70

När Volvo XC70 började tillverkas 1998 togs den emot med öppna armar av Sveriges bilförare. XC70 hör till storbilsklassen och har anpassats särskilt till våra nordiska väglag. Tillverkaren själv framhåller hur mångsidig modellen är. Tittar man på försäljningssiffrorna är det uppenbart att landets bilister håller med - Volvo XC70 är just den bil vi behöver i vardagen. Kombiutförandet erbjuder inte bara tillräckligt med utrymme för hela familjen, dess fyrhjulsdrift innebär också att vi kan transportera våra nära och kära tryggt och säkert genom regnigt höstmörker och tjocka snödrivor.

Från och med år 2003, då den andra generationens modell lanserades, har Volvo XC70 dessutom utrustats med en så kallad Haldexkoppling som erbjuder fyrhjulsdrift även vid backning. XC70 är med andra ord en pålitlig vapendragare som fortsätter vara populär. Självklart har vi på dackonline.se både vinterdäck och sommardäck som passar denna folkkära bil.

Passande däck till XC70

Ta en titt i vår webbshop när du ska köpa nya Volvo XC70-däck. Vårt sortiment består av en mängd olika högkvalitativa däck för diverse väglag och uppgifter. Förutom att det går snabbt och smidigt att handla Volvo-däck hos oss, shoppar du även till fördelaktiga priser. Med hjälp av våra smarta sökfunktioner hittar du enkelt de komponenter du behöver. Har du frågor eller funderingar står vårt sakkunniga team alltid till hands med utförlig rådgivning.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.