Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck VOLVO V40

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Volvo V40-däck

Volvo V40 är en golfklassad modell med en intressant produktionshistoria. Den första bilen som fick bära namnet lanserades i mitten av1990-talet. Då ägdes Volvo ännu av Ford, vilket förklarar varför bilen liknar Ford Focus, framför allt vad gäller den tekniska stommen. Men Volvos egen filosofi känns också igen i bilens höga säkerhetsnivå. Detta tankesätt innefattar inte bara förare och passagerare, utan även medtrafikanter. I enlighet med denna linje var V40 den första bilen som utrustats med en krockkudde för fotgängare, där den så kallade Pedestrian Airbag Technology använder sig av sensorer i stötfångaren för att uppfatta en eventuell kollision.

År 2004 lanserades bilen på nytt i en något uppdaterad version. Numera betonar både Volvos egna språkrör och oberoende recensioner att V40 framför allt innebär körglädje. På dackonline.se hittar du däck som passar för att du ska kunna njuta av bilens smidiga köregenskaper.

Hitta däck till din Volvo V40 i vårt sortiment

När du ska köpa nya Volvo-däck är vårt omfattande sortiment på dackonline.se en riktig guldgruva. Här hittar du högkvalitativa och samtidigt prisvärda komponenter till din bil. För att alla de goda köregenskaperna hos V40 ska kunna komma till sin rätt är däcken såklart av största vikt. Vi erbjuder Volvo V40-däck till fördelaktiga priser, och du handlar smidigt och praktiskt i vår webbshop. I produktutbudet finns allt från sommarutrustning till vinterdäck som håller samma höga säkerhetsstandard som resten av bilen.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.