Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck VOLVO 850

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Volvo 850 däck för dig som gillar att köra denna svenska klassiker

Volvo var under många år synonymt med ett högt säkerhetstänk, stora lastutrymmen och en karaktäristisk karossdesign med hårda linjer och ett kantigt formspråk. Denna bilmodell var även den legendariska designern Jan Wilsgaards sista projekt hos Volvo. Bilen lanserades 1991 och introducerade många nyheter, bland annat var det den första bilen från det svenska företaget med tvärställd femcylindrig motor och även med framhjulsdrift. Även om många var tveksamma till bilen så blev den snabbt en succé och det går att hitta många bilar som rullar på vägarna än idag, oftast med mer än 40 000 mil på mätaren. Har du själv en av dessa bilar och vill kunna fortsätta använda bilen på ett säkert sätt bör du satsa på ett par nya Volvo 850 däck.

Vi har Volvo 850 däck som passar just din plånbok

Även om just denna Volvo håller relativt hög kvalitet så är det trots allt en äldre modell. Bilen slutade produceras 1997 och ersattes av den nya generationen bilar från Volvo, S70 och V70. För att du ska kunna fortsätta köra bilen på ett säkert sätt så gäller det att du investerar i ett par rediga däck. Det kan löna sig att beställa ett par ultrapresterande Volvo 850 däck eftersom de kan sänka din bromssträcka och ge dig den kontroll du behöver för att kunna undvika både olyckor och krockar.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.