Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Expertråd om VOLVO

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Däck för Volvo

Volvo erbjuder ett brett utbud av bilmodeller i mellan, business - och lyx klassen. Volvo har även vissa modeller som stadsjeepar. Volvos bilar är klassade för sin tillförlitlighet. Volvo använder som standardutrustning för sina fordon främst kvalitetsdäck från Michelin. Dock erbjuder nästan varje däcktillverkare däck lämpade för Volvo så att du har möjlighet att välja från ett brett spektrum av däck.

En säker resa med Volvo däck

Volvo betyder kvalitet. För närvarande har endast fordon av märket Mercedes en högre genomsnittlig livslängd. Därför bör du också uppmärksamma kvalitet vid köp av däck. Kvalitetsdäck erbjuder ökad säkerhet och kostnadseffektivitet vilket ger en hög komfortnivå. Oftast har kvalitetsdäck ett lägre slitage och även en lägre ljudnivå och längre medellivslängd. Däcken ger ett optimalt grepp i alla väder på alla motorvägar.

Lämpliga däck till varje Volvomodell

Vi erbjuder dig lämpliga däck för varje Volvomodell. För Volvo C30 -modellen rekommenderar tillverkaren däck i storleken 195/65 R15. Men du kan uppgradera till däckdimension 215/40 R18 om så önskas. För Volvo X90 SUV - modell kan du använda däckstorlekar upp till 265/35 R22. Det är lämpligt att kontrollera registreringsbeviset för just din bil innan du köper däck.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.