Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Expertråd om VOLKSWAGEN

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Däck för Volkswagen

Eftersom det finns ett stort utbud av Volkswagen - bilmodeller finns det också ett varierat utbud av däck som lämpar sig för varje modell. Volkswagen arbetar med olika däcktillverkare för att kunna erbjuda och utveckla lämpliga däck för varje bilmodell. Välkända tillverkare som:

Erbjuder lämpliga däck för alla krav. De flesta Volkswagen bilmodeller har som standard Pirelli däck. Dunlop däck används för att utrusta tex. fordon som Phaeton och Touareg modeller.

En säker resa, oavsett väder För att kunna köra säkert både under sommar och vinter halvåret, är det nödvändigt att växla mellan sommardäck och vinter däck. Vid temperaturer som understiger 7 grader, på snö eller isiga vägar kan enbart vinterdäck ge dig stabilitet och säkerhet. Sommardäck erbjuder utmärkt grepp vid högre temperaturer och väta. Både sommar-och vinterdäck kan monteras på både stål-och aluminiumfälgar. När du gör ditt däck val, kan du också om det önskas välja nya fälgar. Då har du ett färdig monterad komplett hjulpaket som du direkt kan montera på bilen. Köper du endast däck till din Volkswagen, måste dessa monteras och balanseras ute hos någon av våra monteringspartner. Vi erbjuder både däck och kompletta hjul konstruerade för att uppfylla kraven på din Volkswagen bil.

Volkswagen däck till rimliga och rättvisa priser

Tack vare våra olika däckerbjudanden är det lätt att hitta rätt däck för din Volkswagen -modell. Bland dessa erbjudanden finner man också ett stort utbud av däck, som passar perfekt för alla typer av VW-modeller. Är säkerheten viktig bör du vara uppmärksam på priset, men också på att kvaliteten vid köp av nya däck. Kvalitets däck ger inte bara en hög komfortnivå, utan är också kostnadseffektivt. Lågt rullmotstånd ger låg ljudnivå och samtidigt lägre bränsleförbrukning.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.