Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Expertråd om TOYOTA

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

För problemfri körning, välj Toyota.

Toyota grundades redan under 1937 i Japan och har sedan dess blivit ett mycket populärt och uppskattat bilmärke. Under 2007 hade Toyota lyckats sälja lite mer än 9,5 miljoner fordon vilket också innebar att företaget nu var världens absolut största tillverkare av bilar. Det som Toyota har blivit lite känt för under årens lopp är sin oerhört höga driftsäkerhet. Deras bilar är idag kända för att vara i det närmaste problemfria och att det endast är mindre och enklare problem.

Idag har Toyota ett mycket brett utbud av fordon både för arbete och fritid. Några av deras mest populära modeller är Auris, Avensis, Aygo och Corolla. Dessa modeller finns i mängder av olika färger, storlekar och utföranden.

De däck som passar just Toyota finns också att hitta bland mängder av olika tillverkare och sorter. Det finns det vissa företag som Toyota rekommenderar just för att deras däck har visat sig passa extra bra på just Toyota. Men detta varierar också mellan de olika moderllerna. För de mindre modeller som Toyota tillverkar till exempel deras mycket populära minibil som heter IQ finns det dock rätt begränsade alternativ på vilka däck man kan använda. Däck-dimensionen för just den här modellen är 175/65 R15 vilket är rätt mycket mindre än de vanliga lite större personbilarna använder. När det kommer till den andra mycket populära modellen Auris så kan man precis som med de allra flesta bilarna, välja mellan flera olika däck-dimensioner. Eftersom att även detta skiljer sig mellan de olika modellerna så är det alltid bra att läsa i manualen så att du hittar däck som passar just din bil. Känner du dig ändå osäker är det bara att kontakta en återförsäljare.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.