Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck SEAT Ibiza

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Seat Ibiza däck hittar du här

Kör du en Seat Ibiza? Kanske är det dags för nya däck? Hos oss på dackonline.se kan du enkelt hitta ett par nya Seat Ibiza däck av hög kvalitet. Att köpa nya däck är kanske inte det roligaste, men det är oerhört viktigt. Däcken är det enda som skyddar bilen från vägbanan, det är också däcken som ska hålla bilen i ett stadigt grepp om vägen. Se till att alltid satsa på högsta kvalitet, oavsett om du ska köpa nya vinterdäcksommardäck eller allrounddäck. Här kan du hitta alla våra däck för Ibiza-modellen. Däckens slitbanemönster och sajpningar varierar beroende på däcktyp, dock har de något gemensamt. Däcken har en effektiv vattenbortföring, något som ökar greppet även i vått väder. Ju mer öppet ett mönster i däcket är, desto mer effektivt leder det bort vatten från vägbanan.

Seat Ibiza - en populär bilmodell

1985 var året som Ibiza första gången introducerades på bilmarknaden. Småbilen hade utvecklats i samarbete med Fiat som vid den tiden ägde 7 procent av Seat. Första gången bilmodellen utgavs marknadsfördes den aldrig här i Sverige, dock gjorde den stor succé i bland annat Syd- och Centralamerika. Nästan tio år senare kom Seat Ibiza nummer 2 ut, bilen hade nu försetts med ny teknik á la Volkswagen som köpt upp Seat. Även om det nu gått mer än 30 år sedan bilmodellen först introducerades är den minst lika populär idag som då. Ta väl hand om din bil genom att förnya däcken, fälgarna och andra delar som blivit gamla. Hos oss på dackonline.se kan du passa på att beställa smarta biltillbehör i samband med däckköpet.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.