Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck RENAULT Clio

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Renault Clio däck - sommar-, vinter- eller allrounddäck?

Den franska biltillverkaren Renault har tillverkat mängder av populära och innovativa bilmodeller sedan starten i början av 1900-talet. Just Clio blev en mycket populär framgångssaga. Den första modellen av Clio introducerades redan 1990 och blev då den nya versionen av Renault 5. Sedan dess har dock flera uppgraderingar av Clio släppts, bland annat Clio I, II, III och IV. Det som många gillar med Clio från Renault är att bilen är otroligt smidig och trevlig att köra, särskilt i storstadsmiljö. Samtidigt är den lilla bilen förvånansvärt rymlig. För dig som kör en Clio kan du hitta perfekta Renault Clio däck hos oss. Vi erbjuder mängder av däcktyper, bland annat sommar-, vinter- och allrounddäck. Du kan dessutom välja mellan flera populära däckmärken, exempelvis Firestone, Continental och Bridgestone.

Vilka däck bör jag välja?

Vanligtvis när man köper nya däck kör man vidare på det man brukade ha tidigare. Men det behöver du naturligtvis inte göra. Kanske har du märkt att dina föregående däck blivit väldigt slitna i förtid, att de inte gav dig optimalt grepp eller ökade kostnaden? Fundera på vad du är i behov av. Givetvis är säkerheten A och O när du väljer däck, men det finns även mycket annat att tänka på. Mönsterstrukturen i ett däck har stor inverkan på hur bra däcket leder bort vatten, hur bra fäste det får och så vidare. Kör du ofta offroad i norra Sverige eller bilar du i södra Europa? Vi på dackonline.se hjälper dig gärna ta reda på vilka däck som passar dig bäst.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.