Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Expertråd om RENAULT

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Renault, för gedigen byggkvalitet och hög säkerhet.

Renault är en mycket stor fransk biltillverkare som har sitt huvudkontor en liten bit utanför Paris. Det senaste tillskottet i det stora företaget är Dacia och Renault Samsung Motors. Den division av företaget som tillverkar lastbilar sköts idag av Volvo i ett dotterbolag som heter Renault Trucks efter att det såldes av under 2001. Renault har dessutom också ett mycket nära samarbete med Nissan Motors. Idag är Renault en av de absolut största tillverkarna av bilar i Europa. En av de bidragande faktorerna till att man har blivit så pass framgångsrikt är deras enorma variation. De erbjuder massor av olika modeller för alla tänkbara behov både för företagare och privatpersoner.

Just för att Renault har så pass många modeller som de har idag så finns det också därmed en mycket stor variation och marknad för däck till deras modeller. Just av den här anledningen kan det också vara lite svårare att se vilka dimensioner som passar just din bil så det absolut bästa är att titta i manualen eller i registreringsbeviset så att det blir rätt.

Däcken är den enda kopplingen mellan din bil och vägen och just därför är det också väldigt viktigt att de håller en hög kvalitet. Eftersom att gummi generellt sätt har en tendens att bli poröst med tiden genom så gäller det också att kontrollera de ofta så att de inte har börjat gå sönder. En annan sak som är mycket viktig att kontrollera är mönsterdjupet eftersom att det är det som gör att du håller greppet på vägen. Idag är det absolut minsta godkända mönsterdjupet 4mm så det ska du aldrig understiga då det kan riskera din säkerhet på vägen.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.