Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Expertråd om däck PEUGEOT 206

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Peugeot 206 bildäck

Peugeot 206 är en av de mest populära småbilarna i Europa. Modellen tillverkades mellan åren 1998 och 2012 och ersatte då Peugeot 205 modellen. Produktlinjerna fanns lokaliserade i Frankrike och i Storbrittanien. Från början fanns fordonet tillgängligt i två alternativ - som en två- och femdörrars version. År 2000 tillkom ytterligare en CC modell i både coupé- och cabrioletversion med ett elektrohydrauliskt tak. Dessutom marknadsintroducerades Estate modellen år 2002 - den hade en bakruta som kunde öppnas separat. Ett år senare fick fordonet ett ansiktslyft, och fick då bland annat nya motoralternativ: en bensinmotor med 88hk och en 2.0-liters motor som endast användes på de sportiga versionerna. Där inkluderades även S16 motorn, GT motorn samt RC motorn - till ett övertygande pris. Peugeot 206 var utrustad med luftkonditionering, Recaro säten samt med 17-tumshjul som standardutrustning. Vi erbjuder de rätta Peugeot 206 däcken för alla versioner till attraktiva priser - besök dackonline.se redan idag. Peugeot 206 var ett väldigt framgångsrikt fordon. Den vann världsmästerskaptävlingen i rally ’’World Rally Campionship’’ flera gånger. År 2007 markndsintroducerades både CC och SW modellerna. De ersatte Peugeot 206 och dess kroppsvarianter.  Limousinen fanns då tillgänglig som en 206+ modell och var ett lågprisalternativ till Peugeot 207.  Modellen var även utrustad med en femväxlad manuell växellåda, elektriska fönsterhissar, ABS-system samt dimljus. Dessutom erbjöds ESP-systemet och luftkonditioneringen som extrautrustning. Alla som vill ha en Peugeot 206 kan välja bland tre motorstyrkor: två bensinmotorer och en dieselmotor. Du kan dessutom hitta de rätta Peugeot 206+ däcken i vår webbutik dackonline.se.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.