Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck PEUGEOT 107 3T

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Peugeot 107 3T bildäck

Småbilen Peugeot 107 har tillverkats sedan år 2005 och ersatte Peugeot 106 modellen.  Sedan den marknadsintroducerades har den haft stora framgångar i småbilsklassen. Peugeot 107 finns tillgänglig som en tre- eller femdörrars version. Den tillverkas i Tjeckien tillsammans med sina tvillingsyskon Citroën C1 och Toyota Aygo. Fordonet har endast en motorvariant som valmöjlighet - en 1.0-liters bensinmotor från Daihatsu Sirion. Fordonet har 68 hk och behöver cirka 14 sekunder för att accelerera från 0 till 100 km/t. Peugeot 107 är inte bland dem snabbaste bilarna i sin klass, men den har en låg bränslekostnad. Bränsleförbrukningen är under fem liter per 100 km vilket är minimalt. Peugeot 107 finns tillgänglig i flera olika modeller, men utrustningslistan är däremot inte speciellt lång. Anledningen till detta är att biltillverkarnas huvudfokus är på körningen som skall vara mer ekonomiskt och sparsam. Modellen är främst inriktad på de ekonomiskt sinnade kunderna som kör i städer - där vändcirklar finns på varje 9.50 meter. Peugeot 107 däck är små och behöver inte vara tunga. Besök vår webbutik dackonline.se om du letar efter nya Peugeot 107 däck. Här finns ett stort urval av olika däckmärken i olika prisklasser att välja bland.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.