Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck OPEL Zafira

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Opel Zafira bildäck

Opel Zafira marknadsintroducerades år 1999 med ett innovativt system som kallades för ’’Flex 7’’ vilket gjorde både förare och media lika glada att den hade anlänt. Bilen ersatte Sintra modellen och baserades dessutom på Astra modellen. Biltillverkarna hade tänkt till lite extra för att kunna skapa ett bra sätessystem med bra komfort. De tre sätena i andra sätesraden kan fällas ner och skjutas framåt - dessutom kan de vikas ihop helt ner i golvet. Om sätena viks ihop bildar de ett plant lastgolv på nästan två meter i längd. Andra modeller liknande Opel Zafira kan inte ha dessa sorts säten. Därför har många biltillverkare gått över till ’’Flex 7’’ systemet eller så har de skapat något liknande.

Zafira modellen fanns tillgänglig som en naturgasdriven variant år 2002 . Denna naturgasdrivna modell erbjuder stor körkomfort och är även en innovation. Opel Zafira OPC modellen med cirka 200 hk var en väldig populär bil. Bilen erbjöds dessutom i olika dieselmotorer där den minsta bensinmotorn hade 101hk. Ett ansiktslyft förekom år 2003 med några förändringar i den tekniska aspekten. Den andra Opel Zafira generationen marknadsintroducerades år 2005. Den fanns även tillgänglig med det framgångsrika ‘’Flex 7’’ systemet.

Den nya modellen fanns tillgänglig med nya motorer och med stora förändringar i sittbrunnen. Den naturgasdrivna varianten fanns ytterligare än en gång tillgänglig med 100hk och senare även med en 1.6 CNG turbomotor med 150 hk. OPC:s krafter ökades dessutom till 240 hk. Den tredje Opel Zafira generationen kan beställas sedan år 2012. Däremot finns inte ‘’Flex 7’’ systemet längre som standardutrustning. Ifall man vill göra en sju-sitsig MPV modell ur en fem-sitsig modell måste man själv betala extra pengar. Däremot kan du spara pengar på nya Opel Zafira däck - dackonline.se erbjuder däck till rimliga priser. Däckurvalet till Opel Zafira är stort och kommer definitivt att övertyga dig.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.