Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck OPEL Mokka

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Opel Mokka bildäck

Opel Mokka är en kompakt SUV modell som marknadsintroducerades år 2012 och är även lillebror till Antara modellen. Opel Mokka baseras mycket på andra modeller inom GM såsom Opel Insignia och Chevrolet Trax. Dessa två modeller och Mokka tillverkas i Sydkorea, men tillverkningen av modellerna ska flyttas till Spanien. Opel Mokka är identisk med Buick Encore modellen som säljs i Kina, Kanada och USA. Opel Mokka finns dessutom tillgänglig med tre olika motorstyrkor. Bland dessa motoralternativ finns en 1,4 turboladdad bensin- och gasmotor med 140 hk. Den manuella växellådan som monteras in i bilen kombineras med den bränslesparande start/stopp-knappen. Även en sexväxlad automatlåda finns som valmöjlighet.

Det finns tre olika modeller av Opel Mokka att välja bland: Selection, Edition och Innovation. Alla Opel Mokka modeller som erbjuds har adaptiva bromsljus, ABS- och ESP-system inbyggda. Den finns även, bland annat, med en rad förarhjälpsystem som baseras både på det framåtriktade kamerasystemet Opel Eye och på en bakåtriktad kamera. Om du behöver nya däck till din Opel Mokka bör du besöka vår webbutik dackonline.se - där finns ett stort urval av däck från alla olika prisklasser att välja bland.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.