Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck OPEL Meriva

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Opel Meriva bildäck

Opel Meriva är en liten MPV modell som marknadsintroducerades år 2003. Modellen är ganska stor och tillhör kompaktklassen. Den första generationen utvecklades samt baserades på Opel Corsa C modellen. Opel Meriva tillverkades i Spanien och även i Brasilien. Ett ansiktslyft förekom år 2006 med några förändringar i bilens front - dessutom betraktades Opel Meriva modellen som en pålitlig bil på vägarna. Bilen erbjöds i olika modeller och hade dessutom få problem. Bilen fanns tilllgänglig med en dieselmotor på 75hk, och med en 1.6-liters turbomotor på 180hk vilket endast var tillgänglig på Opel Mariva OPC modellen. Opel Mariva OPC modellen fanns till försäljning från år 2006 till år 2011. Modellen består av en femväxlad växellåda samt en sexväxlad växellåda. Några motorer kunde dessutom kombineras med en femväxlad Easytronic växellåda. Den andra generationen marknadsintroducerades år 2010. Modellen lanserades under namnet Opel Meriva B och är en kompakt MPV modell. Den baserades inte längre på Corsa modellen, utan istället på Astra och Zafira modellen. Den nya modellen fick större dimensioner och även portaldörrar. Dessa dörrar kan öppnas genom C-kolumnen som är en stödfunktion och som även bidrar till bilens dörrkarmar. Vi erbjuder Opel Meriva däck för båda dessa generationer till rimliga priser i vår webbutik dackonline.se. Vi levererar dina däck kostnadsfritt vid beställning av två eller flera däck.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.