Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck OPEL Combo Tour

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Opel Combo bildäck

Opel Combo är en skåpbilsmodell som har tillverkats sedan år 1986. Fordonet har varit väldigt populär bland hantverkare under flera år. Den nuvarande generationen har funnits på marknaden sedan år 2011 - modellen är identisk med Fiat Dobl. Det enda som skiljer dem åt är stötfångaren och logotypen. I början var Opel Combo en skåpbil som baserades på Kadett E och Corsa B modellerna. Senare tillkom även ett fritidsaktivitetsfordon på Corsa C:s plattform. Opel Combos personbilsversion kan beställas som en 7-sitsig familjebil, men då med mindre lastutrymme. Motorutbudet består av en bensin- eller en dieselmotor - dessutom finns även en gasmotor tillgänglig som sparar på bränslekostnaderna. Du kan även spara pengar genom att beställa Opel Combo däck i vår webbutik dackonline.se. Här finns ett stort urval av olika storlekar och däckmärken att välja bland.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.