Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck OPEL Antara

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Opel Antara bildäck

Opel Antara är en SUV modell som marknadsintroducerades år 2006 och som tillverkades i Sydkorea och även i Ryssland. Opel Antara är tillgänglig över hela världen under olika namn som bl.a. Holden, Captiva 5 samt GMC Terrain. Tidigare fanns Opel Antara som en off-road modell och lanserades då under namnet ‘’Opel Frontera’’. Opel Antara däck drivs av motorer med upp till 227hk. Däcken måste dessutom kunna bära nästan två ton för en säker körupplevelse från punkt A till punkt B. Var uppmärksam på däckskicket då mönsterdjupet måste vara tillräckligt bra. Om dina däck är utslitna och mönsterdjupet är dåligt, då bör du beställa nya däck i vår webbutik dackonline.se. Ditt fordons registreringsbevis kommer att guida dig till rätt däckstorlek.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.