Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck OPEL Agila

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Opel Agila bildäck

Opel Agila marknadsintroducerades år 2000 och är en liten MPV modell. Modellen tillverkas i staden Rüsselsheim i Tyskland och är biltillverkarnas minsta modell. Modellen tillverkades även i Polen och fanns tillgänglig på marknaden med tre olika motorstyrkor.

Den nuvarande Agila B generationen har tillverkats i Ungern och finns tillgänglig på marknaden sedan år 2008. Den är längre och bredare samt lägre än Agila A modellen - dessutom rymmer bagageutrymmet 225liter. Den ser inte så stor ut, men den kan bli upp till fyra gånger större genom att vika ner baksätena. Dessutom finns Opel Agila modellen tillgänglig på marknaden med en femväxlad växellåda, men kan även beställas i kombination med flera motorer samt med en fyrväxlad automatlåda. Däremot kan du hitta nya Opel Agila däck till rimliga priser i vår webbutik dackonline.se. Sortimentet omfattar ett stort urval av olika däckstorlekar och olika däckmärken att välja bland.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.