Däck för Nissan Qashqai

Nissan

Tillverkare: Nissan [ändra]
Modellserie: Qashqai [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Nissan Qashqai-däck

Nissan Qashqai är en så kallad crossover-modell, som förenar utseendet hos en SUV med de kompaktare måtten hos en halvkombi. Bilen lanserades år 2007 och säljs med både fram- och fyrhjulsdrift. Namnet stammar från Qashqai-folket, ett mångfaldigt och delvis nomadiskt folk som till största delen bor i Iran. Tanken bakom crossovern är att erbjuda en dynamisk design utan att anamma den lätt påträngande karaktären hos en SUV. Basen utgörs av samma plattform som hos en annan av Nissans modeller, nämligen den något större X-Trail.

Men för den sakens skull är Qashqai ingalunda blygsam när den dyker upp på vägarna. Designen är visserligen elegant, men även slående kraftfull. Hos oss på dackonline.se kan du köpa prisvärda Nissan Qashqai-däck som säkert och stilfullt tar dig dit du vill.

De perfekta däcken till din Nissan

I vårt sortiment på dackonline.se hittar du många olika Nissan-däck till fördelaktiga priser. En bil som Qashqai måste såklart bäras upp av likvärdiga däck och fälgar, inte bara för att bibehålla den genomtänkta designen, utan också för att garantera så säkra köregenskaper som möjligt. Samtliga produkter i vårt utbud motsvarar denna höga kvalitetsstandard. Vi erbjuder exempelvis dubbdäck av kända tillverkare, som Nokian Hakkapeliitta eller avancerade vinterdäck som Michelin X Ice. Klicka dig vidare eller fråga vårt sakkunniga team om du vill lära dig mer om däcket.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.01.2021 03:40