Däck för Nissan Pathfinder

Nissan

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: Nissan [ändra]
Modellserie: Pathfinder [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 



Nissan Pathfinder bildäck

Nissan Pathfinder marknadsintroducerades år 1986, men har funnits till försäljning sedan år 1997 i vårt land. Fordonet lanserades först under namnet Nissan Terrano, men bytte senare namn till Nissan Pathfinder. Pathfinders dagar är numera numrerade. Den sista generationen lanserades endast i Nordamerika där den säljs under namnet X-Trail. Generationen som tillverkades fram till år 2013 fanns tillgänglig med en fyrcylindrig motor eller med en sexcylindrig motor. Här fanns även ett urval mellan en femväxlad automatlåda respektive en sexväxlad manuell låda att välja bland. Sedan år 2007 har Nissan Pathfinder även fått partikelfilter. SUV modellen har sju sittplatser tillgängliga då den sista sätesraden går att fällas ner.

Nissan Pathfinder däck måste uthärda ganska mycket om bilen är belastad. Däcktrycket och däckkvaliteten är nästan lika viktiga. I vår webbutik dackonline.se finns det Premium märken som Continental och Dunlop att välja bland. Här kan du även hitta mellanklass däck till attraktiva priser. Vi har redan övertygat många kunder med vår goda service och snabba leveranser – du kan också bli en utav dem.  

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 27.05.2020 11:06