ico 08 - 52 50 06 08

Däck för Nissan Navara

Nissan

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: Nissan [ändra]
Modellserie: Navara [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Nissan Navara bildäck

Nissan Navara är en pickupmodell som har tillverkats sedan år 1986 och som visades upp för första gången i ” Geneve Car show”. Den nuvarande versionen presenterades för marknaden år 2005, men den finns endast som en dubbelhytt version. Navara modellen som säljs i vårt land har sin produktlinje i Spanien. Navara modellen liknar Nissan Pathfinder framifrån. Det som avskiljer dessa off-road fordon från varandra är deras A-kolumn. Bilarna delar även teknisk bas och är byggda på samma plattform, men en del teknik skiljer även här. Bland annat har Navara bladfjädrar i bakvagnen, medan Pathfinder har spiralfjädrar. Fordonet finns tillgänglig med fyrhjulsdrift via lågväxel för att komplettera bakhjulsdriften. Det finns två dieseldrivna motorstyrkor att välja bland: en 2.5-liters dieselmotor med 190hk, samt även en med 3.0-liters dieselmotor med 231hk.

Nissan Navara fick först fem stjärnor i Euro NCAP:s krocktest men den glädjen varade inte länge eftersom bilen återkallades. Fordonet utgjorde nämligen en stor risk för skador på förarens knä och lårben. Biltillverkarna fick förbättra detta och under nästa Euro NCAP:s krocktest fick den bara tre stjärnor. Öka din säkerhet ytterligare med ett par bra Nissan Navara däck. Däckens huvudfokus skall vara på dess kvalitet och i vår webbutik dackonline.se hittar du de bästa däcken till rimliga priser.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 18.02.2020 03:27