ico 08 - 52 50 06 08

Däck för Nissan LEAF

Nissan

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: Nissan [ändra]
Modellserie: LEAF [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Nissan LEAF däck - En modern bil kräver moderna däck

Nissan LEAF däck finns i många olika utföranden och tillverkas av de flesta av marknadens ledande däckproducenter. Med bra däck förbättrar du din bils prestanda och säkerhet. Kvaliteten på dina däck påverkar inte bara väggrepp och din bils energisnålhet, utan även hur länge de håller. Oavsett om du är ute efter sommar- eller vinterdäck är exempelvis Michelin alltid ett bra val. I deras sortiment finns däck för två fälgstorlekar: 16 eller 17 tum. Deras Primacy 3 är sommardäck som blivit utmärkta som "Bäst i Test" av Råd och Rön och vunnit positiv uppmärksamhet på flera håll. Att köpa dina däck online är det säkraste sättet att få bästa möjliga pris. Att investera i din bils prestanda och säkerhet behöver inte vara en dyr affär.

Nissan LEAF är en modern elbil som kräver moderna däck som tillverkas med alla fördelar som den senaste teknologin kan erbjuda. Genom att välja däck som är särskilt tillverkade för just din bilmodell säkerställer du att du får rätt produkt. Nissan LEAF däck Primacy 3 från Michelin är tystgående och säkra sommardäck. De har mycket goda bromsegenskaper vid såväl vått som torrt vägunderlag. Däckens bullernivå är angiven av tillverkaren till 69 dB. Primacy 3 har en C-klassad bränsleeffektivitet, och ett väggrepp på vått underlag som är A-klassat. I 117 år har Michelin tillverkat bil- och motorcykeldäck med tillräcklig prestanda för att vara många Formel 1-stalls förstahandsval. Du kan lita på att däck från Michelin blir en prisvärd investering som snabbt lönar sig, både ekonomiskt och säkerhetsmässigt.

Nissan LEAF däck, fri frakt vid köp av två däck!

Dackonline.se är Europas största återförsäljare av däck. Du kan välja bland 25 000 däckprofiler från över 100 tillverkare. Vi har 1 600 partners för montering av dina nya däck, över hela Sverige. Vid köp av minst två däck får du fri frakt.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 10.12.2019 04:40