ico 08 - 52 50 06 08

Däck för Nissan Juke

Nissan

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: Nissan [ändra]
Modellserie: Juke [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Nissan Juke bildäck

Nissan Juke är en SUV modell som marknadsintroducerades i England år 2010. Det finns flera fyrcylindriga motorer som urval och även motorer med turboladdare – där dieselmotorer är rymliga och ekonomiska. Den finns även tillgänglig med en femväxlad växellåda som standardutrustning samt med en valfri automatlåda som en del av utrustningen. Nissan Juke finns dessutom tillgänglig med både framhjulsdrift och med fyrhjulsdrift. Bilen har den japanska höga tillverkningskvaliteten och därför uppnådde den 5 stjärnor i Euro NCAP-krocktest programmet.

För att uppnå en säkrare körupplevelse är även ditt fordons däck väldigt viktiga. I vår webbutik dackonline.se finns det däck i alla olika prisklasser och däckmärken att välja bland. Med hjälp av vår sökfunktion eller uppgifterna från din bils registreringsbevis kan du hitta de lämpliga däcken just till din Nissan Juke - dra nytta av detta. Dessutom levererar vi däck kostnadsfritt inom hela Sverige.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 18.02.2020 03:27